Gaveideer

Inspiration til en hyggelig tur med børnene i smilets by

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren nærmer sig så småt, solen skinner og mange kan mærke, at ferie tankerne begynder at banke på. For børn såvel som voksne. Desværre er sommerferien endnu lige lovligt langt væk, men det behøver jo ikke betyde, at man ikke godt kan komme væk på en lille ferie alligevel. Det kan være rart at komme en smule væk fra boligen engang imellem, og hvorfor så ikke for eksempel tage en weekendtur til en anden by i Danmark, end der hvor I kommer fra? Det behøver hverken være synderligt dyrt eller tidskrævende – heldigvis er Danmark ikke større, end at man kan komme ‘langt væk’ på blot et par timer eller endnu mindre. Så kan børnene opleve noget nyt og få brugt lidt energi, og I kan alle få en dejlig og mindeværdig tur sammen. Læs med her og få inspiration til turen til smilets by.

Få tanket energidepoterne op

En ting, der selvfølgelig altid er nødvendigt, er at få noget at spise – helst inden det kritiske tidspunkt hvor sulten for alvor indtræffer. Derfor er det en god idé at planlægge spisestedet inden selve turen. Hvis I spiser morgenmad hjemmefra, kan I passende spise frokost på en dejlig frokost restaurant Århus. Der er mange muligheder og også rigtig mange børnevenlige steder – eksempelvis langs åen, hvor der også er masser af pladser udendørs, hvis vejret er til det. Det er bare med at vælge. 

Kombiner kultur og natur

Efter spisetid kan I overveje at tage en smule uden for byen ud til Moesgaard Museum. Museet er utroligt interessant for både børn og voksne og ligger desuden placeret i nogle af de mest naturskønne omgivelser man kan forestille sig. Fra museets tagryg kan man se udover både skov og vand så langt øjet rækker – det er idyl for alle pengene. Herudover ligger Moesgaard tæt på dyrehaven, som også er et oplagt sted at bringe børnene med sig hen. Her kan man komme tæt på både hjorte, dådyr, ænder og vildsvin – med garanti en både hyggelig og mindeværdig oplevelse. Når I er færdige her, kan I overveje en tur på stranden, der ligger lige ved siden af.

En dag med gang i den

Hvis du ved, at dine børn er fyldt med krudt og gerne vil have endnu mere gang i den, kan det være, at en tur i Tivoli er det rette for jer. Her kan I opleve en masse sjove forlystelser, og der er nok at lave til en hel dag. Tivoli er både for små og lidt større børn – samt selvfølgelig for alle barnlige sjæle med mod på rutchebaner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *