Tips til Børn

Find den bedste bamse til dit barn

Børn og bamser går hånd i hånd, som nybagt brød og smør. Det er helt naturligt, at babyer skal have noget blødt at røre ved og lege med, og det samme gælder for ældre børn, der også finder tryghed i deres bamser. Derfor skal dit barn have lige det tøjdyr, som de ønsker sig. Hos Børnenes Kartel finder du bamser og tøjdyr i et utal af former og farver. Der er mange af de traditionelle i form af dyr, men du kan også finde alternativer, som du måske ikke har set før. I denne artikel kan du læse om udvalget hos Børnenes Kartel, og du kan købe deres bamser her. 

De klassiske bamser

Et andet navn for bamser er tøjdyr, og det giver også god mening, når de ofte ses i form af et dyr. I disse dage kan man få ethvert slags dyr som bamse, så der er uendelige muligheder til dit barn. Det kan være, at du selv har et særligt forhold til et bestemt dyr, såsom en koala hvis du har rejst i Australien, eller en elefant hvis du har oplevet dem på en rejse. Ved at købe en bamse i form af lige netop det dyr, som du har særligt kær, så kan du  på en måde dele den kærlighed med dit barn. Hvis du dog står i en situation, hvor du ikke ved, hvilket slags dyr som du skal vælge som tøjdyr, så kan du altid gå med den klassiske bjørn eller den nyere kanin fra mærket Jellycat, som er utrolig populær blandt børn i dag. 

De nye trends 

Som nævnt er der også mange alternativer til de klassiske dyr. Heriblandt er der bamsen i form af en avokado, som også har fået øjne, mund og ben, der er mindst lige så nuttet som de traditionelle. Du kan også dem i form af planter for eksempel en kaktus eller et dragetræ. De har ligesom avokadoen fået øjne og mund, så de virker mere livlige. Dette vil være en sjov gave til barnet af forældre, som er ekstra glade for planter i deres hjem. 

Velkendte ansigter

Hvis dit barn er særlig glad for figurerne fra fjernsynet, så kan de selvfølgelig også fås i bamseform. Det kunne eksempelvis være Gurli Gris og hendes familie, medlemmerne af Paw Patrol eller figurerne fra Frost. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *