Tips til Børn

Få mere tid med dine børn i hverdagen: 2 gode råd

Dette indhold er sponsoreret

De fleste mødre ville højst sandsynligt ønske, at de havde flere timer i døgnet. Flere timer til at arbejde, flere timer til at motionere, flere timer til at ordne alle de huslige pligter og flere timer til at ses med veninder. Men frem for alt så har alle mødre nok et brændende ønske om at have flere timer til at være sammen med deres børn i den travle hverdag. Det vil vi gerne forsøge at hjælpe med, og vi har derfor i denne artikel samlet vores to bedste råd til, hvordan du får mere tid i hverdagen. Læs med og få inspiration til, hvordan du via et par nemme og ret geniale smuthuller kan skabe lidt flere timer i døgnet, som du kan bruge på dine børn.

Spar tid på madlavning

Uanset om du er mor til en, to, tre eller et helt kuld af børn, så er madlavning nok én af de huslige pligter, du bruger allermest tid på i hverdagen. Det tager lang tid at finde på aftensmadsidéer til en hel uge og samtidig sørge for, at det er måltider, som alle familiemedlemmer kan lide. Derudover tager indkøbsturen og selve madlavningen endnu længere tid. Du kan derfor spare op til flere timer om ugen på at bestille færdiglavede måltidskasser hjem i stedet. Måltidskasser med færdigretter er ideelle til den travle mor, der gerne vil spare tid i køkkenet uden at gå på kompromis med sunde, gode og friske råvarer. Det eneste du skal gøre er at opvarme maden, fordi alt forarbejde faktisk er gjort for dig på forhånd. På den måde får du en masse ekstra tid til at være sammen med dine børn.

Kombinér motion og samvær

Et andet godt råd er at kombinere motion og træning med samvær med dine børn. Det kan eksempelvis gøres ved, at du skifter dine ugentlige besøg nede i fitnesscenteret ud med gåture, en sportsgren eller hjemmetræning. Fordelen ved disse motionsformer er nemlig, at det alt sammen er noget, hvor dine børn også kan være med. Tag dine børn med ud på en lang gåtur, hvor I samler blomster, sten, svampe eller kigger på dyr, så dine børn også synes, det er sjovt at bevæge sig. I kan også starte til en sportsgren, hvor hele familien kan være med såsom svømning. Det kan også sagtens bare være en omgang fodbold eller volley i baghaven to gange om ugen. Således får du altså kombineret din ugentlige motion med masser af ekstra kvalitetstid med dine børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *