Tips til Børn

Underhold dit barn med en uro ved puslepladsen

Sponsoreret.
Man bruger rigtig mange timer på bleskift, når man har en lille ny i familien. Mange børn bliver hurtigt utålmodige og utilfredse, når de ligger på puslepuden, men det er der heldigvis råd for. Ved at underholde barnet, kan tiden føles kortere for barnet og dermed får du lidt længere tid til at pusle og pleje om dit barn. Det kan være svært selv at have hænder nok, til at underholde barnet mens i skifter ble, så der kan godt blive brug for lidt hjælp.

Med en uro kan du skabe underholdning for dit barn, så du selv har begge hænder frie. Der findes mange forskellige slags uroer til børn, som kan underholde både med farver, bevægelse og musik. På www.littlehappy.dk/uro finder du et stort udvalg af uroer, som dit barn med garanti vil elske at kigge på, mens i får skiftet bleen.

Sådan finder du den rigtige uro til dit barn
Der er flere ting at overveje, når man skal købe en uro, end man lige går og tror. Når barnet er nyfødt får han eller hun i forvejen så mange indtryk i løbet af dagen, at en uro fyldt med farver og figurer hurtigt kan blive for meget. Når barnet bliver lidt større, kan en uro med rolige farver og musik være fantastisk til at skabe ro og samtidig underholdning ved puslepladsen. Når barnet så er blevet noget større, kan du købe en uro med alverdens farver, figurer og funktioner, som barnet kan ligge og kigge på. I takt med at barnet vokser, vil han eller hun få brug for mere og mere underholdning når bleen skal skiftes. Her finder du en guide til, hvordan du finder den bedste uro til dit barn:

Ifølge forbrugerrådet TÆNK, er det vigtigt at den ikke indeholder små dele eller lange snore, som kan give kvælningsfare.

De materialer, som uroen er lavet af skal være både sunde og sikre for dit barn.

Når du skal finde en uro til dit barn, kan du starte med at undersøge de forskellige varianter, for at se hvilke funktioner de forskellige uroer har.

Du skal overveje, hvilke behov du har til en uro. Hvis uroen er for at underholde dit barn mens du laver andre ting, er det en god idé at vælge en uro med lyd og bevægelse, som dit barn synes er sjovt at kigge på.

Vælg en uro der passer til dit barn
Når du skal købe en uro, er det en god idé at undersøge hvad der fanger dit barn. Bliver dit barn fanget af farver, så er det en god idé at vælge en uro fyldt med farver som dit barn kan ligge på puslepladsen og kigge på. Hvis dit barn bliver fanget rigtig meget af musik, så vil en musikuro være rigtig god til dit barn. Er dit barn mere interesseret i bevægelse, er det en god idé at finde en uro der kan bevæge sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *