Tips til Børn

Tør og irriteret hud? Derfor bør du anvende vegansk hudpleje

Der er flere og flere som i dag enten helt eller delvist beslutter sig for at leve efter den veganske livsstil. Når beslutningen er taget, så ses det ofte, at det er i forhold til kosten, ens fokus bliver lagt over på, men der er mange andre områder, hvor den veganske livsstil medbringer sine fordele. Det kan for eksempel være i forbindelse med hudpleje.

Annonce

Kender man til dét, at ens hud er ramt af tørhed eller irritation, så kan en hudplejerutine bestående af produkter med indhold af veganske ingredienser, som der for eksempel kan findes hos https://vitaminb12.dk/, være noget, som ens hud senere hen vil takke en for.

Bliv klogere på andre fordele den veganske livsstil kan have for ens hud nedenfor.
Støt dyrevelfærden og gør noget godt for din hud samtidigt
I nogle tilfælde ses det, at en person vælger at blive vegetar eller veganer, og dermed ikke spiser kød, fordi han eller hun ønsker at støtte dyrevelfærden. Det er naturligvis en god ting, at man ønsker at støtte dyrevelfærden, men det virker ulogisk i de tilfælde, hvor veganeren eller vegetaren går udenom animalske ingredienser i kosten, for derefter at smøre deres hud ind i forskellige hudplejeprodukter med indhold af collagen, lanolin eller andre ingredienser bestående af dyr.

Ønsker man oprigtigt at leve mere indenfor den veganske livsstil, så er det derfor en god idé, at man også tænker over hvilke produkter man påfører sin hud.
Veganske cremer har god effekt mod tør hud
Når man døjer med tør hud eller irritation, så er det en god idé, at man har en fed creme liggende, som man kan indføre i ens hudplejerutine. Tør hud kan nemlig mindskes, hvis man bruger en tyk creme, der kan være med til at genindføre fugten i huden.

Udover at anvende en tyk creme, så kan det komme som en overraskelse for nogen, at veganske hudplejeprodukter sammen med en plantebaseret kost også kan have en god effekt på ens hud.
Veganske cremer og en plantebaseret kost
At spise plantebaseret kan have en god effekt på huden. Det høje indhold af frugt og grønt er nemlig godt for hudens generelle helbred, samt dens udseende. Både A-, C- og E-vitaminer har en effektiv virkning, og i forbindelse med tør hud og irritation, så kan det især gavne at finde frem til en vegansk creme, der indeholder B12.

Det er altså ikke uden grundlag, når der bliver sagt at veganere og vegetarer ofte har en hud, der er yngre at se på. En plantebaseret kost kombineret med veganske hudplejeprodukter kan nemlig bidrage til at få huden til at skinne, samt hele og lindre irritationer og eventuelt tørhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *